Πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας! 210.6628431 -2

slide-xalia-newone-inner

 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΑΝ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΚΕΤΕΣ;

Οι καταναλωτές απαιτούν τα χαλιά-μοκέτες που θα επιλέξουν να έχουν μοντέρνα χρώματα, εύκολη περιποίηση και πολλές άλλες λειτουργικές ιδιότητες. Πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτές επιτυγχάνονται και με τη χρήση χημικών ουσιών όπως: αλλεργιογόνες βαφές(φορμαλδεύδη και βαρέα μέταλλα: χαλκός Cu, χρώμιο Cr, νικέλιο Ni) - χλωριωμένες φαινόλες - φθαλικά - φλογοεπιβραδυντικά προϊόντα – πενταχλωροφαινόλη και άλλα. Η βλαπτική επίδρασή τους ποικίλλει ανάλογα με την ευαισθησία τού κάθε ανθρώπου. Επομένως υπάρχει η ανάγκη να διενεργούνται έλεγχοι και αυστηρά τεστ, ώστε να πιστοποιούνται τα χαλιά και μοκέτες για να είναι ασφαλής η χρήση τους.

 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΚΕΤΕΣ;

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι καταναλωτές είναι απαιτητικοί και όταν πρόκειται να αγοράσουν χαλιά-μοκέτες, θέλουν να είναι ελεγμένα: εάν είναι ασφαλή για την υγεία τους, απαλλαγμένα από επικίνδυνες ουσίες, φιλικά προς το περιβάλλον. Οι απαιτήσεις τους, καθιέρωσαν την απαραίτητη πιστοποίηση και τις εγγυήσεις από διεθνώς αναγνωρισμένα Ινστιτούτα που εξασφαλίζουν τη σύσταση αυτών των προϊόντων καθημερινής χρήσης, ώστε να παράγονται, βάσει των προτύπων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Family_On_Floor_In_Living1

 

ΠΟΙΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ;

Δύο κορυφαία γερμανικά Ινστιτούτα ελέγχου και δοκιμών. Η GUT και η OEKO –TEX που δημιουργήθηκαν για την ικανοποίηση των απαιτήσεων των καταναλωτών για χαλιά και μοκέτες χωρίς επιπτώσεις στην υγεία.

 

GUT1 GUT CAROUSEL confidence1

 

Οι πιστοποιήσεις ποιότητας που προσφέρουν, είναι αποτέλεσμα επιθεωρήσεων με μια σειρά εκτεταμένων εργαστηριακών ελέγχων που διενεργούν για την καταναλωτική ασφάλεια στα χαλιά και μοκέτες, των βιομηχανιών που επέλεξαν να συμμορφωθούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτύπων που έχουν καθιερωθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση.terza1

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GREEN LABEL PLUS

Το αμερικάνικο Ινστιτούτο χαλιών και μοκετών (CRI) ελέγχει πάνω από το 95% του συνόλου των παραγωγών χαλιών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το CRI συνεργάζεται με όλους τους εμπλεκόμενους στην παραγωγή και διακίνηση χαλιών – μοκετών για να εξασφαλίσει την ικανοποίηση των καταναλωτών και να τους δείξει πώς τα εν λόγω προϊόντα δημιουργούν ένα καλύτερο περιβάλλον.

Το πρόγραμμα Green Label Plus, έχει σχεδιαστεί για να ελέγχει και να παρέχει εξασφαλίσεις ότι τα χαλιά - μοκέτες πληρούν τα πιο αυστηρά κριτήρια για χαμηλές εκπομπές χημικών και συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα.Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ COLORE COLORI ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ;

matrix

 

Τα χαλιά και μοκέτες της νέας σειράς Colore Colori σας προσφέρουν όλες αυτές τις εγγυήσεις ασφάλειας και ποιότητας αφού τα πρότυπά τους για τις πρώτες ύλες και τις διαδικασίες παραγωγής είναι μοναδικές.

"Αυθεντικά και πιστοποιημένα Colore Colori είναι μόνο αυτά που έχουν την ειδική σήμανση."

Διαθέτουν τις πιστοποιήσεις των ινστιτούτων GUT και OEKO–TEX (απόδειξη της μη επικινδυνότητας) ώστε να είστε απόλυτα σίγουροι ότι επιλέξατε προϊόντα ασφαλή για την υγεία σας και το περιβάλλον διαβίωσής σας.

 

 

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ!

Τόσο η GUT όσο και η OEKO –TEX σας προσφέρουν τη δυνατότητα να ελέγξετε μόνοι σας το προϊόν που επιλέξατε. Κάθε προϊόν έχει καταχωρηθεί και έχει πάρει ένα μοναδικό αριθμό πιστοποίησης. Με αυτό τον αριθμό κάθε ενδιαφερόμενος καταναλωτής μπορεί να κάνει τον έλεγχο εγκυρότητας μπαίνοντας:

  • στο site www.pro-dis.info για το ινστιτούτο GUT και
  • στο site www.oeko-tex.com για το ινστιτούτο OEKO –TEX.

Πληκτρολογείτε τον μοναδικό αριθμό που έχει η ετικέτα του προϊόντος που επιλέξατε, στο σημείο που υποδεικνύεται στα παραπάνω site και έχετε σε δευτερόλεπτα όλες τις πληροφορίες για την πιστοποίηση στην οθόνη του υπολογιστή σας. Ετικέτες που δεν φέρουν αυτό τον μοναδικό αριθμό, παραπλανούν τον καταναλωτή και επομένως δεν προσφέρουν καμιά εγγύηση για την ασφάλεια των προϊόντων

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες στα Τηλ.:2106628431-2106628432

scroll back to top